Sponsoren

Dit is de website gemaakt door en behorende bij de 2e selectie van de v.v. L.A.C. "Frisia 1883" . Opvalt is dat er veel ruimte is vrijgelaten, bewust, om U de gelegenheid te geven Uw naam of bedrijf, middels sponsoring, te verbinden aan dit enthousiaste en gemotiveerde TEAM.

Waarom een eigen website zult u denken, deze groep samengesteld uit een aantal talentvolle jonge spelers aangevuld met enkele routiniers onder leiding van een trainer/coach en een leider die al de nodige jaren meelopen in het voetbalgebeuren hebben besloten niet in alle opzichten in de anonimiteit te willen vertoeven en in navolging van het, gesponsorde, vlaggenschip van de vereniging zelf de nodige activiteiten te ontwikkelen. Deze activiteiten, met als doel de binding en saamhorigheid in de groep te verhogen, zullen moeten resulteren in het nog beter gaan presteren als Team en het organiseren van andere Teamprestatieverhogende bezigheden, gedacht wordt hierbij aan een gezamenlijk etentje en meer actief bijvoorbeeld Pitch en Put of waar het meest over wordt gesproken een weekendje skiƫn.

Om dit alles te kunnen realiseren is geld nodig en dat nu proberen deze jongens bij elkaar te krijgen middels, eigen bijdrage (sparen) ieder week, giften of puntensponsoring van ouders, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen en natuurlijk op U als sponsor wordt gerekend.

Wat staat er tegenover? Voldoening, Dankbaarheid en Genieten bij bezoeken wedstrijden 2e elftal, vermelding van naam op, sponsorlijst, 25+ lijst en ,afhankelijk van sponsorbedrag, Uw logo met link naar website.

Voor verdere informatie kunt U contact opnemen met onderstaande mensen.

Webmaster en lid van sponsor-commissie

Jeffrey Lucardie mail@lacfrisia1883-2.nl

Trainer/coach en Leider

Piet Hogeveen p.hogeveen1@chello.nl of bel: 06-46383848
Peter vd Heijden p.vd.heijden@versatel.nl of bel 06-53841740

Sponsoren pagina